Procestechnologie en chemie

Kennis en kunde voor de chemie

Als technisch professional in de chemie sta je aan de basis van allerlei ontwikkelingen in onze samenleving. Zonder chemie zou de wereld er heel anders uitzien en de ontwikkelingen in je vakgebied gaan snel. Nieuwe kennis is extra waardevol wanneer die direct toepasbaar is in de praktijk. Hoe maak jij het verschil?

PAO Techniek en Management (PAOTM) helpt je met het uitbreiden en actualiseren van je kennis en kunde via postacademische cursussen op het gebied van o.a. chemie, processen en veiligheid. Experts uit het bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap ontmoeten elkaar en delen de nieuwste kennis. Behalve vakinhoudelijke kennis bieden we ook cursussen op het gebied van Data-analyse voor technici en management en persoonlijke vaardigheden toegespitst op technisch professionals via het programma Leiderschap van Ingenieurs.

Ben jij werkzaam in een chemische omgeving maar niet opgeleid als chemisch technoloog? En wil je brede chemische kennis opdoen om in jouw werk als engineer de processen beter te begrijpen en deze kennis toe te passen? Kijk dan naar ons programma Chemische technologie. Via een zevental cursussen, die je allemaal kunt volgen of slechts één of enkele afhankelijk van jouw kennisbehoefte, kun je op praktijkgerichte wijze leren hoe je de nieuwste chemische kennis direct toepast in jouw dagelijkse praktijk.

Neem een kijkje in onderstaand aanbod. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@paotm.nl of bel 015-278 46 18.
Of blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het aanbod en de actuele cursusdata.

Gerelateerde cursussen