Over PAOTM

PAO Techniek en Management (PAOTM) is dé postacademische opleider voor technisch professionals die zich verder willen ontwikkelen in een technisch vakgebied of hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren.

PAO Techniek en Management (PAOTM) is dé postacademische opleider voor technisch professionals die zich verder willen ontwikkelen in een technisch vakgebied of hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren. Jaarlijks organiseren we ruim 150 cursussen, opleidingen en maatwerk in de vorm van incompany trainingen. Hiermee zorgen we ervoor dat ingenieurs na een hbo- of universitaire opleiding gedurende hun carrière kunnen doorgroeien en hun eigen marktpositie én die van de organisatie waarvoor ze werken versterken.

PAOTM is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk, opgericht in de jaren zestig door de Technische Universiteiten en het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI). Ons huidige bestuur, verantwoordelijk voor strategie en beleid, bestaat uit hoogleraren en management van de TU Delft, TU/e en Universiteit Twente, de beroepsvereniging KIVI  en de branchevereniging NLingenieurs. We fungeren als onafhankelijk platform dat de nieuwste wetenschappelijke kennis bundelt en direct toegankelijk maakt voor technisch professionals.

Behalve met de universiteiten en brancheorganisaties werkt PAOTM hiervoor nauw samen met toonaangevende onderzoeksinstituten en kennisintensieve bedrijven en overheden om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van onze deelnemers tot voorlopers in hun vakgebied.

We bundelen de nieuwste kennis en maken die beschikbaar in de vorm van klassikale cursussen en opleidingen in kleine groepen waarbij toepasbaarheid in de praktijk een centrale rol speelt. Door de interactie tussen onze ervaren docenten en enthousiaste deelnemers, creëren we een waardevolle omgeving waarin elke deelnemer voor zijn of haar specifieke situatie verrijking vindt. Of dat nu is voor een praktisch vraagstuk dat om een oplossing vraagt of voor een complex project waarbij maatschappelijke uitdagingen spelen.

We geloven in een leven lang leren en werken elke dag aan een hoogwaardig cursusprogramma waarin elke technisch professional een passende cursus kan vinden om in de praktijk verder te komen. Met de internationaal erkende ISO 9001:2015 norm voor ons kwaliteitsmanagementsysteem en registratie in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO zijn onze deelnemers verzekerd van een uitstekende dienstverlening.

PAOTM wordt gemiddeld beoordeeld met een

8,3

Waarom PAOTM

  • De nieuwste postacademische kennis en kunde
  • Toegespitst op vraagstukken die spelen in een technische omgeving
  • Interactief en direct toepasbaar in de praktijk
  • Topdocenten vanuit wetenschap, onderzoek en bedrijfsleven

Download de studiegids

Wil je graag een compleet overzicht van al onze cursussen en opleidingen? Download dan de digitale studiegids!

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cursussen of stel uw vraag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren we je maandelijks per e-mail over cursussen, opleidingen, nieuws en ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden van PAOTM. Kies daarbij zelf over welke onderwerpen je informatie wilt ontvangen!

Schrijf je nu in