Werken bij PAOTM

PAO Techniek en Management (PAOTM) is dé postacademische opleider voor technisch professionals die zich verder willen ontwikkelen in een technisch vakgebied of hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren. Kom jij ons team versterken?

Jaarlijks organiseren we ruim 150 cursussen, opleidingen en maatwerk in de vorm van incompany trainingen. Samen met onze docenten van universiteiten, bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen en hoogwaardige kennispartners dragen we bij aan de ontwikkeling van onze deelnemers tot voorlopers in hun vakgebied.
Als zelfstandige stichting zonder winstoogmerk, opgericht door de Technische Universiteiten en de branche, fungeren we als onafhankelijk platform dat nieuw ontwikkelde kennis bundelt en beschikbaar stelt aan professionals. Dit doen we met klassikale cursussen en opleidingen in kleine groepen waarbij interactiviteit en toepasbaarheid in de praktijk een centrale rol speelt.
Om tot ons uitgebreide en kwalitatief hoogstaande cursusaanbod te komen, werken programmamanagement, marketing, cursusorganisatie, cursusadministratie en de financiële administratie op informele wijze nauw samen in een klein en slagvaardig team. Betrokken, enthousiast, flexibel en altijd gericht op de beste kwaliteit voor onze deelnemers.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur een open sollicitatie naar a.vandelft@paotm.nl of bekijk onderstaand de actuele vacatures.

Vacature Programmamanager Opleidingen (24-32 uur)

Stichting Post Academisch Onderwijs Techniek en Management (PAOTM) zoekt per direct een Programmamanager Opleidingen voor de uitbreiding en groei van een aantal vakgebieden. Herken je je in onderstaande vacature? Solliciteer direct!

Bekijk de vacature

Vacature Financieel medewerker (24 uur)

Stichting Post Academisch Onderwijs Techniek en Management (PAOTM) zoekt per direct een Financieel medewerker. Herken je je in onderstaande vacature? Solliciteer direct!

Bekijk de vacature

Gezocht Student-assistenten

PAO Techniek en Management (PAOTM) uit Delft biedt hbo+ en postacademische cursussen en opleidingen op het gebied van techniek en management. We zoeken studenten die ons willen helpen bij surveilleren en hosten van cursussen.

Lees verder

Waarom PAOTM

  • De nieuwste postacademische kennis en kunde
  • Toegespitst op vraagstukken die spelen in een technische omgeving
  • Interactief en direct toepasbaar in de praktijk
  • Topdocenten vanuit wetenschap, onderzoek en bedrijfsleven

PAOTM wordt gemiddeld beoordeeld met een

8,3