Werktuigbouwkunde, materiaalkunde en maritiem

Werktuigbouw, materiaal en maritiem

De wereld van werktuigbouwkunde, materiaalkunde en maritieme technologie verandert snel en er ontstaan ​​elke dag nieuwe kennisgebieden. Om bij te blijven met deze snelle veranderingen, moeten ingenieurs hun kennis en kunde voortdurend up-to-date houden om competitief te blijven op de werkvloer.

De specialistische kennis van ingenieurs is onmisbaar voor de ontwikkeling van constructies, machines en apparaten die overal in onze samenleving gebruikt worden. Of het nu gaat om het ontwerp, de realisatie, analyse of het onderhoud. PAOTM biedt praktisch toepasbare cursussen die je voorzien van de nieuwste kennis op het gebied van constructies, verbindingen, machinebouw en geregelde systemen.

We werken continu aan het uitbreiden van ons cursusaanbod in werktuigbouwkunde, materiaalkunde en maritieme techniek. We signaleren daarbij nieuwe vraagstukken in de markt en voorzien je van state-of-the-art kennis en vaardigheden. Onze topdocenten werken bij de technische universiteiten, kennisinstituten en organisaties die toonaangevend zijn in de branche. De nodige postacademische theorie aangevuld met praktijkvoorbeelden, oefeningen en demonstraties, veel ruimte voor eigen inbreng en het samen delen van kennis met zowel de docenten als je mede-cursisten zorgt ervoor dat je geïnspireerd en met direct toepasbare kennis aan het werk gaat.

Hieronder vind je ons actuele aanbod. De specifieke cursuspagina’s geven antwoord op vragen als: Waar gaat een specifieke cursus over? Wat ga ik leren? Hoe vergroot het mijn kennis en hoe zal het mij helpen bij mijn werk? Behalve onderstaande cursussen kun je je ook breder orienteren op ons complete aanbod met ook aanpalende cursussen op het gebied van processen, chemie, energie en constructies. Of bekijk onze cursussen op het gebied van leiderschap.

Heb je vragen, ideeen, of ben je op zoek naar een specifiek onderwerp voor jou of je team?
Neem dan contact met ons op via info@paotm.nl of 015-278 46 18.

Werktuigbouw, materiaal en maritiem bestaat uit