cursus

Leiden van teams (zomerprogramma)

Het kan echt, meer uit jezelf en het team halen

Benut alle denkkracht en creativiteit binnen jouw team. Zet samen de koers en boek resultaten. Vergroot je vaardigheid om snel te schakelen naar andere manieren van samenwerken, organiseren en leren. Wees hierin zowel een leider, een coach en een manager en durf jezelf uit te dagen. 

Het doel van de training Leiden van teams is dat je beschikt over een heldere visie om jouw team verder te ontwikkelen en samen met hen de gewenste resultaten te halen. Je hebt een duidelijk beeld voor ogen waar jij met je team naartoe wilt en wat dit van jou en de teamleden vraagt. Ook heb je concrete stuurinstrumenten in handen om het plan waar te maken.

Leiden van teams biedt concrete en toepasbare handvatten voor laten groeien van de resultaten van jouw team. Je werkt aan jouw persoonlijk leiderschap in relatie tot het team dat je leidt. Je reflecteert op jouw waarden en vertaald deze in een teamvisie. Inzicht in teamrollen, karakters en communicatie geven handvatten om de visie om te zetten in resultaat. Jouw eigen inspiratie, kracht en onzekerheden worden belicht. Samen vormen zij het startpunt van een teamcultuur, waarin resultaat geboekt wordt en waarin talent zich ontwikkelt. 

Meer informatie volgt binnenkort.

Deel deze pagina

  • Informatie
    Taal
    Dit programma kan op verzoek in het Engels worden gegeven.