Menu
Cursus
cursussen | scrum-voor-bouwend-nederland Print deze pagina

Scrum voor Bouwend Nederland (SVBN)

Ervaar wat Scrum kan betekenen en bouw met Scrum

U overweegt om Scrum toe te gaan passen, of wilt meer weten van dit framework om projecten beter, sneller en goedkoper te maken. Werkt u in één van de bouwend Nederland branches, dan is deze training voor u gemaakt!

Inhoud

Door middel van gamification en het toepassen van de Scrum principes tijdens de training is het een energieke en interactieve training met veel aandacht voor uw eigen context.
U leert:

  • de in’s en outs van Scrum kennen en kunt deze toepassen in uw eigen context;
  • de rollen, artefacten en events die binnen Scrum gebruikelijk zijn kennen;
  • faalkosten reduceren met Scrum;
  • de toepasbaarheid in uw eigen context (bouw);
  • zelf een Scrum project vorm te geven en uit te voeren;
  • of Scrum kan werken voor uw organisatie;
  • de verschillen tussen uw huidige werkwijze en de ‘agile way of working’.

Uw trainers zijn Professional Scrum Masters en Product Owners. Zij hebben een gedegen ervaring in de praktijk en hun sporen verdiend in de wereld van bouwend Nederland.

U wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving.

Voor wie

De training is er voor iedereen die als (project) medewerker en leidinggevende binnen bouwend Nederland werkzaam is. Hieronder valt onder meer de vastgoedsector, bouw-, installatie- en infrasector, woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbeheerders et cetera.

Rollen/functienamen die we vaak in onze training zien zijn: projectmedewerkers, werkvoorbereiders, beleidsmedewerkers, projectleiders, (programma) managers etc.

Door de focus op bouwend Nederland treft u in de training branchegenoten en is het Scrum programma op maat gesneden voor uw organisatie.

Voor de training is geen specifieke voorkennis van Scrum vereist.

De groepsomvang varieert van 5 tot 25 deelnemers.

Na afloop van deze training

U heeft ervaren wat Scrum kan betekenen voor uw werk, uw organisatie of uw project. U heeft uw professionaliteit verbeterd met uw kennis van/vaardigheden met het Scrum Framework en Agile werken. U bent in staat deel te nemen aan een Scrum Team en u bent promotor geworden van het gebruik van het Scrum framework en Agile werken.

U ontvangt een certificaat van deelname van deze training

U krijgt tot minimaal twee jaar na de laatste bijeenkomst gratis toegang tot onze hedendaagse online leeromgeving met onder meer multimediale content, handouts en oefenexamens. Verlenging daarvan kunt u aanvragen.

Aanmelden

U kunt hier aanmelden voor deze cursus.