PAOTM breidt het online aanbod uit

vr 29 mei 2020

Kennis delen staat centraal bij PAOTM. Graag doen we dat met elkaar in een klassikale setting, maar dat kon de afgelopen tijd helaas niet. Daarom hebben wij hard gewerkt aan ons online cursusaanbod, zodat we je ook in deze tijd verder kunnen helpen met nieuwe kennis en kunde. De eerste online cursussen zijn succesvol verlopen en naar volle tevredenheid van zowel docenten als cursisten. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

   
Een greep uit ons online aanbod via WebEx.
  

Samenwerken in Bouwteams – 11 juni

Een bouwproject opleveren binnen budget, binnen de vastgestelde tijd, tegen lagere netto kosten, van goede kwaliteit én met meer werkplezier? Dat kan door middel van een bouwteam. Onder leiding van Quinten Niekrake krijg je inzicht in de kansen voor bouwteamsamenwerking en informatie uit eerste hand van de mede-ontwikkelaars van het recent model bouwteamovereenkomst Andrea Chao en Jaap de Koning.

DuboCalc – 17 en 18 juni

DuboCalc is een softwareprogramma voor het berekenen van de milieu-impact van grond-, weg- en waterbouwwerken (GWW). Bas Mentink, specialist DuboCalc en cursusleider van de gelijknamige cursus: ‘Niemand kan om de CO2-opgave heen. Op de voet gevolgd door andere milieuproblemen, zoals uitputting van grondstoffen en schade aan ecosystemen. DuboCalc is een manier om, met de Levenscyclusanalyses die erin meegenomen worden, integraal de beste keuze te maken.

Beoordeling constructieve veiligheid bij verbouw en afkeuren van bestaande constructies – 17, 18 en 25 juni 2020

Bestaande constructies worden op een andere manier beoordeeld dan constructies die nog op de tekentafel liggen. Hierbij spelen verschillende factoren een rol. Je kan bijvoorbeeld het gedrag van een bestaande constructie observeren, al dan niet met meetapparatuur, maar er is ook een economisch aspect: het is relatief erg duur een bestaande constructie veiliger te maken, waardoor men soms eerder genoegen neemt met een bepaalde situatie. Maar hoever kan je daarmee gaan? De beoordeling van bestaande constructies vereist echt een andere manier van denken.

Python voor ingenieurs – 10, 11, 17 en 18 september 2020

Deze programmeertaal is de laatste jaren erg populair geworden door zijn eenvoudige, praktische toepassingen. Bovendien is Python gratis en goed gedocumenteerd. In deze cursus leer je de programmeertaal Python toe te passen in je eigen werksituatie in de techniek. Zoals één van de cursisten zei: “Hands-on, self-paced en praktijkgerichte cursus. Leuk materiaal. Enthousiaste en kundige cursusleiders. Goede sfeer.” Momenteel wordt deze cursus digitaal gegeven en zowel de docenten als de deelnemers zijn erg positief! Voor september kijken we hoe het ervoor staat: als het kan klassikaal en anders digitaal.

Online incompany cursus

Naast bovenstaande cursussen ontwikkelen we ook veel incompany cursussen online om direct een hele afdeling te trainen. Heb je ook een vraag voor jouw team of organisatie? Neem dan contact op met onze programmadirecteur Erik de Bruine via e.debruine@paotm.nl of 06 51 53 44 88.

Graag tot snel!

Naast de online lessen, starten vanaf juni de eerste cursussen weer op locatie. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een veilige leeromgeving met inachtneming van alle RIVM-maatregelen. Ons actuele cursusaanbod vind je hier. Heb je vragen? Laat het ons weten via info@paotm.nl of 015 – 278 46 18. Hopelijk tot snel in onze online lessen of op locatie.
   

None

Deel deze pagina