Met zelfvertrouwen een boodschap overbrengen die jouw publiek overtuigt?

vr 16 april 2021

Versoepeling van de coronamaatregelen komt na het gepresenteerde openingsplan van het kabinet langzaam dichterbij. Er gloort perspectief met meer ruimte op verschillende vlakken in de samenleving. Ook zakelijk dienen de kansen zich aan: meer meetings op kantoor en vaker klanten ontmoeten buiten de deur. Kortom: meer gelegenheid om jezelf en je organisatie weer fysiek te presenteren. Maar hoe effectief breng jij je boodschap over, na al die online meetings?

Bij fysieke presentaties heb je meer gelegenheid om de aandacht van het publiek vast te houden met non-verbale communicatie. Er is veel meer ruimte voor verbinding en interactie. Maar deze omstandigheden maken nog geen presentatie waarbij de boodschap effectief en met impact wordt overgebracht. Daar is meer voor nodig.

De cursus Presenteren met impact is relatief nieuw bij PAOTM, maar heeft zijn sporen ruimschoots verdiend met eerdere edities van The LMS Group, met wie wij deze en andere leiderschapscursussen in samenwerking organiseren. In deze tweedaagse cursus leer je presentaties te geven waarbij de ervaren impact van je publiek gelijk is aan jouw beoogde impact. Je ontwikkelt je authenticiteit, afstemming op behoeften van het publiek en kunt een duidelijk en gestructureerd verhaal vertalen, ondersteund door effectieve lichaamstaal.

Een greep uit ervaringen van eerdere deelnemers:

“Deze training was voor mij een eye-opener, één van de beste soft-skill trainingen die ik heb gevolgd.”
Hans Onvlee, ASML

 “Ik heb echt genoten van deze training en raad hem graag aan. Er zijn veel trainingen die een kader bieden om een verhaal te structureren en die tips geven om het goed te presenteren. Wat in deze training opvalt is dat we werden aangemoedigd om heel goed na te denken over wie we zijn, wat onze sterke en zwakke punten zijn en hoe we dit in onze presentaties kunnen overwegen. Dankzij de intieme en gedeelde sfeer die de trainer tijdens de training creëerde, heb ik tijdens deze twee dagen veel geleerd over mezelf en over mijn collega's.”
Benny Akesson, TNO-ESI

"Doordat iedereen vanaf het begin de spiegel wordt voorgehouden, komen mensen dichter bij zichzelf waardoor ze uiteindelijk boven zichzelf uitstijgen."
Arjan de Winter, ASML

Wil jij ook met meer zelfvertrouwen een heldere boodschap overbrengen die jouw publiek echt overtuigt? Schrijf je in voor Presenteren met impact.

None

Deel deze pagina