Hybride cursussen succesvol van start

ma 21 september 2020

Deze maand zijn we gestart met de nieuwe hybride lesvorm: een klassikale cursus die je optioneel online kunt volgen. De eerste reacties zijn positief en deelnemers zijn blij met de mogelijkheid de cursus digitaal te kunnen volgen.

Goede interactie en kennisoverdracht bij de cursus Dolphins en Jetties

‘Goed aan de cursus vond ik de interactie tussen deelnemers en presentatoren. Deelnemers konden ook heel goed hun kennis delen, zowel klassikaal als online.’
Nadevah Mourillon (werkzaam bij Ingenieursbureau Stadsontwikkeling Rotterdam)

‘PAOTM heeft netjes verzorgd dat de cursus online te volgen was en er werd snel gereageerd op e-mailvragen.’
Peter Hoek (werkzaam bij Ingenieursbureau Stadsontwikkeling Rotterdam)

‘Online was het zeer goed te volgen. Complimenten hiervoor.’
Mark Kootstra (werkzaam bij Rijksvastgoedbedrijf)

Online en hybride cursussen goed beoordeeld

Bij de cursus Zettingsvloeiing was men ook te spreken over de hybride lesvorm: ‘Goed georganiseerd, ook voor de mensen thuis.’ Dat het klassikaal en online volgen van hybride cursussen goed bevalt bleek ook uit de recente beoordeling van de cursus Aquatisch ecologische systeemanalyse. Deze cursus werd half klassikaal en half online gegeven en is beoordeeld met een 8,9.

Klassikaal waar het kan, online waar nodig

Elke PAOTM-cursus dit najaar wordt veilig klassikaal georganiseerd conform de RIVM-richtlijnen. Daarnaast bieden we je - op een enkele cursus na – de mogelijkheid de cursus digitaal bij te wonen. Op de cursuspagina zie je of dat ook voor jouw cursus geldt. Zo stellen we iedereen in staat dit najaar een cursus te volgen en ben je verzekerd van nieuwe kennis. Benieuwd naar de online mogelijkheden? Neem contact met ons op via 015 278 46 18 of info@paotm.nl.

 

None

Deel deze pagina