“Uhm... wat ik eigenlijk wilde zeggen…”

ma 20 augustus 2018

Herken je dat? Dat je precies weet wat je wil zeggen om je collega te overtuigen, maar dat je op het “moment suprême” niet uit je woorden komt? Of dat je argumenten door je leidinggevende zo van tafel worden geveegd? Of dat je tijdens je presentie staat te hakkelen? Leer ‘met rechte rug’ communiceren in de tweedaagse cursus van Marjan Deelen. Het is de laatste keer dat zij deze cursus geeft, dus zorg dat je erbij bent!

Marjan is onze expert op het gebied van leiderschapsontwikkeling voor ingenieurs. “De technici die ik in mijn cursussen ontmoet, zijn gewend om zaken rationeel en stapsgewijs te brengen. Maar om je medewerkers, leidinggevende of klant te overtuigen van de kwaliteit van je visie of oplossing is méér nodig.”

Tijdens de cursus Overtuigend argumenteren, onderhandelen en presenteren oefen je jouw overtuigingskracht aan de hand van je eigen vragen en leerdoelen, leer je waar je krachten liggen en oefen je welke invloedstijl het beste bij jou past. Eerdere deelnemers zijn vol lof over de cursus en beoordelen deze met een 8,8.

None

Deel deze pagina