Terugblik webinar parametrisch ontwerpen

vr 15 oktober 2021

Hij begon als 9-jarig jochie met programmeren op zijn Commodore 64. Nu is Jeroen Coenders van White Lioness technologies dé expert op het gebied van parametrisch ontwerpen. Afgelopen dinsdag 12 oktober deelde hij zijn kennis in het PAOTM webinar Parametrisch ontwerpen.

In het webinar neemt Jeroen je mee in zijn eerste project op het gebied van parametrisch ontwerpen: de constructie van de hoogste TV toren ter wereld in Guangzhou. Vanwege de korte tijd en het complexe ontwerp met circa 7.600 verschillende elementen, ging Jeroen de toren programmeren. De diverse parameters vormden de logica van de toren. Zo kon hij in een hele korte tijd de engineering van de toren realiseren.

In het webinar vertelt Jeroen hoe parametrisch ontwerpen zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld van de eerste tot de derde generatie, hij geeft inzicht in voor- en nadelen en vertelt in welke disciplines parametrisch ontwerpen toepasbaar kan zijn.

Helaas liet de techniek ons even in de steek, zodat het live modelleren niet lukte, maar gelukkig heeft Jeroen de demo achteraf nog kunnen laten zien.

Heb je ook interesse in parametrisch ontwerpen? Bekijk het webinar terug of meld je direct aan voor onze cursus Parametrisch ontwerpen

Ben je al bekend met parametrisch ontwerpen en wil je je verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor ons volgende webinar Automated Engineering

None

Deel deze pagina