Nieuw gediplomeerden in Grondmechanica en Funderingstechniek

ma 23 april 2018

Afgelopen vrijdag 20 april was de feestelijke diploma-uitreiking van de opleiding Grondmechanica en Funderingstechniek (CGF) bij Deltares in Delft. Zowel de geslaagden van de basisopleiding CGF-2 als de vervolgopleiding CGF-1 ontvingen hun diploma uit handen van KIVI-bestuurslid Ruud Steenbrink. De aansluitende borrel werd in de namiddagzon genoten.

Beide opleidingen staan onder auspiciën van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) en worden gezien als de standaard binnen het geotechnische werkveld. Ook de recent geslaagden delen deze mening. Over de basisopleiding CGF-2: “Ik was voorheen bekend met de begrippen en heb nu ook kennis van de inhoud. Zeer positief en uitgebreid”, aldus een medewerker van Fugro. En over de vervolgopleiding CGF-1: “Zeer waardevol. Ik heb ik korte tijd mijn begrip van grondmechanica uitgebreid”, aldus een medewerker van Waterschap Zuiderzeeland.

Geïnteresseerd in deelname? Schrijf je in voor de basisopleiding CGF-2 of de vervolgopleiding CGF-1 die beiden 13 september (Utrecht) en 18 september (Delft) starten. De Leerlijn-CGF bestaat daarnaast ook uit twee verdiepende cursussen: Masterclass Grondgedrag (CGF-M, start 8 mei) en Ingenieursgeologie (CGF-G, start 24 mei).

None
None

Deel deze pagina