Nieuw bij PAOTM: Kennissessies

ma 15 juli 2019

Donderdag 26 september vindt de allereerste PAOTM Kennissessie plaats. Vier keer per jaar zullen deze korte bijeenkomsten worden georganiseerd over actuele, uiteenlopende onderwerpen met toonaangevende sprekers en rondleidingen. Tijdens de eerste Kennissessie worden de ins en outs van de nieuwste neerslagstatistiek gepresenteerd en is er een rondleiding door de WaterStraat. Deelname is kosteloos.

PAOTM Kennissessies zijn een logische volgende stap voor de rol die PAOTM als onafhankelijk platform vervult: nieuw ontwikkelde kennis op het gebied van techniek en management bundelen, samenvatten en beschikbaar stellen aan professionals. In een kort middagprogramma ben je als deelnemer weer bijgepraat over state-of-the-art kennis en is er uiteraard ruimte om te netwerken.

De eerste PAOTM Kennissessie staat in het teken van de nieuwste neerslagstatistiek en wordt in samenwerking met HKV en VPdelta georganiseerd. Wat betekenen veranderende neerslaghoeveelheden voor het Nederlands waterbeheer in de toekomst, en welke oplossingen zijn hiervoor? Hans Hakvoort (HKV) licht het onderzoek omtrent de nieuwe neerslagstatistiek toe, die HKV en KNMI in opdracht van STOWA hebben uitgevoerd. Vervolgens wordt er een rondleiding door de WaterStraat gegeven. Een proeftuin waar innovaties worden getest om beter om te gaan met wisselende neerslaghoeveelheden, door middel van experimenten, onderzoek en demonstraties.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Klik hier om je in te schrijven en meer te lezen over het programma, data en voorwaarden.

Foto: de WaterStraat

None

Deel deze pagina