“Het belangrijkste voor mij is dat ik na deze training honger heb naar meer”

vr 16 juli 2021

Deelnemers van de volgeboekte eerste editie van de Masterclass Van talent naar goud kijken zeer positief terug op deze trainingsdag. Onder leiding van ervaren trainers van The LMS Group en een drietal olympische medaillewinnaars gingen zij concreet aan de slag om hun persoonlijke kwaliteiten beter te benutten en doelen effectiever te behalen, op Landgoed de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel.  

De nieuwe 4-daagse Masterclass Van talent naar goud werd onlangs toegevoegd aan het leiderschapscurriculum van PAOTM en succesvol geïntroduceerd met een 1-daagse ‘The best of’-editie. Op deze intensieve trainingsdag werd de essentie van de volledige Masterclass belicht: beter focussen op het hier en nu, effectief omgaan met je eigen onzekerheid en meer uit samenwerking halen door het benutten van botsende karakters.  

Eerder spraken we trainer Ale Riedstra over deze nieuwe Masterclass: “Technici hebben een geweldig oog voor inhoud, voor datgene wat meetbaar en tastbaar is. En soms is er sprake van een blinde vlek. Bijna altijd gaat dit over motiveren, inspireren, het oplossen van gedoe tussen mensen of over omgaan met onzekerheid. Mijn missie is dat iedereen oog heeft voor wat zowel meetbaar als niet-meetbaar is, dat ze op beiden kunnen sturen. Deze Masterclass is een bijdrage daaraan.”

Een greep uit de ervaringen van deelnemers:

Ernst Blom (BAM)

“De combinatie met sport, omdat dit zo herkenbaar is, kan jezelf helpen en je kunt het goed neerzetten in je organisatie. Het belangrijkste voor mij is dat ik na deze training honger heb naar meer.”

Rob Dijcker (Witteveen+Bos)

“Binnen hele korte tijd een aantal handvatten krijgen om met je eigen effectiviteit aan de slag te gaan.”

Zakaria El-Khetabi (Woonbron)

“Het feit dat we deze training met sporters doen maakt dat je sneller bij de kern komt. De metafoor met sport werkt heel goed. Hoe maak je dingen kleiner, simpeler en overzichtelijker. En daarmee beter controleerbaar. En zorg je ervoor dat je focust op je eigen impact en invloed, en minder bezig bent met randzaken. Zaken die je niet kunt beïnvloeden.”

Linda Veld (FrieslandCampina)

“Je ziet bij sport direct wanneer het klopt en wanneer niet. En dat vertalen naar leiderschap en het bedrijfsleven is een hele mooie parallel.”

Paul van Oorschot (Bouwconsultancy)

“Een eyeopener die veel energie geeft. Dit soort dagen nodigen uit tot een enorme zelfreflectie, die na afloop van deze training plaatsvinden. Dat vind ik altijd het leuke van dit soort bijeenkomsten.”

Jorien van den Akker (Demcon)

“Wat een unieke training hebben Ale en Paul ontworpen met Van talent naar Goud! Op een prachtige locatie ontbreekt het je aan niks om volledig de focus te hebben op je persoonlijk leiderschap. Met inspirerende gasttrainers als Anky, Gerard en Ron krijg je een fascinerende inkijk in hun levens en bijbehorende levenslessen. Eenmaal terug op kantoor ben ik direct aan de slag gegaan om de geleerde succeservaringen te verankeren in de dagelijkse praktijk.”

Wil jij ook meer uit jezelf en je team halen en meer impact hebben in jouw organisatie? Vergroot je zelfinzicht en versterk je vaardigheden tijdens een van de aankomende Masterclasses Van talent naar goud.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.vantalentnaargoud.nl

None

Deel deze pagina