23 nieuwe Bouwbesluitdeskundigen ontvangen diploma

ma 9 april 2018

Vrijdag 6 april hebben 23 deelnemers hun diploma voor de SKB-opleiding Bouwbesluitdeskundige in ontvangst genomen op De Bouwcampus in Delft. Studieleider Hajé van Egmond sprak alle geslaagden op deze feestelijke middag toe met een welverdiende persoonlijke noot. De diversiteit en saamhorigheid van de groep kwam zo goed naar voren: afkomstig uit Limburg tot Groningen en in diverse carrièrefases.

Freddie Boekelo was de beste student met een gemiddeld tentamencijfer van 8,9 en een 8 als eindcijfer. Afkomstig uit Veendam bleek Freddie voor deze opleiding ook nog eens de meest indrukwekkende afstand te hebben afgelegd. "De opleiding heb ik als uitdagend en zeer leerzaam ervaren. Ondanks dat ik al jaren werk met het Bouwbesluit was het voor mij een goed ijkpunt om mijn kennis te spiegelen aan de groep medestudenten", aldus Freddie.

Met de post-hbo-opleiding Bouwbesluitdeskundige hebben de geslaagden nu meer kennis over het Bouwbesluit en aanverwante regelgeving en hebben ze geleerd een bouwplan integraal te toetsen aan de voorwaarden van het Bouwbesluit om zo kwaliteitsborging te garanderen.

De feestelijke diploma-uitreiking werd voorafgegaan door een bezoek aan The Green Village: een levend laboratorium op de TU Campus waar onderzoekers, studenten, bedrijven en bezoekers samen op zoek gaan naar nieuwe duurzame en innovatieve energie oplossingen.

Wil je de opleiding Bouwbesluitdeskundige ook volgen én een gecertificeerd diploma halen? De eerstvolgende opleiding start 3 oktober 2018. Meer informatie en aanmelden.

None

Deel deze pagina