Ontdek onze
incompany cursussen

Zijn er meerdere medewerkers geïnteresseerd in dezelfde cursus, wil je met het hele team kennis verrijken of de eigen praktijk centraal stellen? Dan kan een incompany cursus interessant zijn.

Zijn er meerdere medewerkers geïnteresseerd in dezelfde cursus, wil je met het hele team kennis verrijken of de eigen praktijk centraal stellen? Dan kan een incompany cursus interessant zijn. We  denken graag met je mee over de mogelijkheden. PAOTM heeft ruime ervaring in het organiseren van incompany cursussen in veel technische velden voor een breed scala aan bedrijven. Je kunt ervoor kiezen een bestaande cursus incompany te laten organiseren voor meerdere medewerkers. Heb je echter een specifiek organisatie- of afdelingsvraagstuk, dan kunnen we ook een unieke cursus samenstellen. Voor elk maatwerkverzoek gaan we in ons netwerk bij universiteiten, kennisinstituten en het bedrijfsleven op zoek naar de juiste docenten die jullie team van de gewenste kennis kunnen voorzien. Aan de hand van jullie opleidingsvraag, leerbehoeften en organisatiedoelen stellen we vervolgens een cursus samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze programmamanagers of vul het formulier hieronder in. We doen je graag een passend aanbod.

Incompany aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*

Wij bewaren je persoonlijke gegevens om je te kunnen informeren over je reservering, vraag of aanmelding, en voor andere doelstellingen zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Waarom Incompany

 • Een cursus afgestemd op jullie specifieke vraagstuk
 • Direct aan de slag met eigen cases
 • Geleid door topdocenten met de meest actuele kennis
 • Op jouw locatie en jouw moment: altijd efficiënt
 • Hele team gelijktijdig bijgeschoold
 • Maatwerk mogelijk in al onze vakgebieden

Onze incompany trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een

8,0

Studieadvies nodig?

Speelt er binnen jouw afdeling of organisatie een kennisvraag waarvan je niet precies weet hoe je daarvoor de juiste kennis in huis gaat halen? PAOTM helpt je er graag bij. Op basis van jouw behoefte kijken we naar een passende cursus uit ons aanbod voor meerdere deelnemers of we helpen je met een maatwerk oplossing voor je team. Wat je vraag ook is, we helpen je graag verder.

Neem contact op

Onze docenten

 • Projectmanagement en procesmanagement

  Lynn Vosman

  Universiteit Twente

  “Hoe integreer je bijvoorbeeld een programma binnen een projectorganisatie en wat betekent dit voor processen, routines, en samenwerking? We belichten dit onderwerp vanuit wetenschappelijk perspectief en gaan met elkaar in gesprek over programmatisch samenwerken.”

 • Projectmanagement en procesmanagement

  Leentje Volker

  Universiteit Twente
 • Projectmanagement en procesmanagement

  Jacqueline Klaassen

  Quintense BV

  “Een werkbaar contract sluit je samen. Daarvoor met je weten wat je wil en ook wat je niet wil. Contracteren vraagt dus om in contact te zijn met elkaar en met jezelf; het blijft mensenwerk.”

 • Projectmanagement en procesmanagement

  Jeroen van Netten

  Adjust

  “Aanbestedingen en contracten lijken vaak een doel van projecten, terwijl het eigenlijk middelen zijn om je projectdoelstellingen (op een beheerste manier) te bereiken. Graag deel ik mijn kennis en ervaring hoe je hier invulling aan geeft.”

 • Waterbouwkunde

  ir. Hendrik Meuwese

  Waterschap Scheldestromen

  “Met de duplo van mijn dochter vertel ik je alles over grondwatermodellen rondom waterkeringen.”

 • Geotechniek

  drs. Remmelt Mastebroek

  Fugro

  “Het is mij een groot plezier mijn geotechnische kennis te delen.”

 • Werktuigbouwkunde, materiaalkunde en maritiem

  ir. Johannes Homan

  Fatec Engineering

  “Vermoeiing is één van de belangrijkste oorzaken van bezwijken. Met deze cursus leer je de achtergronden van vermoeiing kennen en leer je met vermoeiing om te gaan. Een goede basis om vervelende verrassingen te voorkomen.”

 • Waterbouwkunde

  ir. Johannes J. Veldman (Hans)

  Aktis Hydraulics

  “Als varen dan je passie is en de hydraulica van vaarwegen je vak, dan is de PAOTM-cursus een prachtige gelegenheid om je kennis en praktijkervaringen over binnenvaart en vaarwegen over te dragen aan een geïnteresseerd publiek, want zoals de slogan luidt:
  ‘Vervoer over water is de juiste weg.’”

   

 • "Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren. De uitleg van de cursus was goed."
  Bas de Wit
  Bouwrisk BV
 • "Leerzaam, duidelijk en relevant. De inhoud van de cursus is erg uitgebreid."
  Cursist
  Bouwrisk BV
 • "Ik vond het goed dat de cursusleider actief in ging op de inbreng van cursisten."
  Cursist
  Bouwrisk BV
 • "Duidelijke begrijpbare technische termen gebruikt, toepasbaar voor onze club!"
  Cursist
  Bouwrisk BV
 • "Zeer leerzaam en weer verhelderend. Ik vond de uitleg conditiemetingen en UAV 2012 goed."
  Hans Pontes
  Gemeente Rotterdam
 • "Ik heb de cursus als afwisselend ervaren door de diverse onderwerpen."
  Cursist
  Gemeente Rotterdam
 • "Vooral de laatste dag het UAV deel was erg handig. De rest wist ik zelf al behoorlijk veel van (maar dat wist ik van te voren al). Ik vond de breedte van het onderwerp + het locatiebezoek goed."
  Cursist
  Gemeente Rotterdam
 • "Leerzaam. De opgedane kennis kan ik goed toepassen in mijn werk."
  Anuskha Salmin
  Gemeente Rotterdam
 • "Helder en degelijk overzicht met informatie over type oerverbescherming. Fijn om ook casussen te bespreken die uit de eigen gemeente kwamen."
  Cursist
  Gemeente Rotterdam
 • "Goede introductie van verschillende aspecten van industriewater en de uitdagingen die we in de nabije toekomst tegenkomen op het gebied van watertekort. Diverse onderwerpen kwamen aan bod; sommige ervan zijn voldoende diepgaand (voor zover het mijn persoonlijke interesse betreft)."
  Hugo Weerdenburg
  Bilfinger Tebodin Netherlands B.V.

Onze corporate partners

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren we je maandelijks per e-mail over cursussen, opleidingen, nieuws en ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden van PAOTM. Kies daarbij zelf over welke onderwerpen je informatie wilt ontvangen!

Schrijf je nu in

Download de studiegids

In de studiegids staan, naast het cursusaanbod, ook de thema’s die we komend jaar verder gaan ontwikkelen. Wil je een compleet overzicht van onze cursussen en opleidingen in jouw vakgebied(en)? Vraag de Studiegids aan en ontvang hem digitaal.