Ontdek onze
incompany cursussen

Zijn er meerdere medewerkers geïnteresseerd in dezelfde cursus, wil je met het hele team kennis verrijken of de eigen praktijk centraal stellen? Dan kan een incompany cursus interessant zijn.

Zijn er meerdere medewerkers geïnteresseerd in dezelfde cursus, wil je met het hele team kennis verrijken of de eigen praktijk centraal stellen? Dan kan een incompany cursus interessant zijn. We  denken graag met je mee over de mogelijkheden. PAOTM heeft ruime ervaring in het organiseren van incompany cursussen in veel technische velden voor een breed scala aan bedrijven. Je kunt ervoor kiezen een bestaande cursus incompany te laten organiseren voor meerdere medewerkers. Heb je echter een specifiek organisatie- of afdelingsvraagstuk, dan kunnen we ook een unieke cursus samenstellen. Voor elk maatwerkverzoek gaan we in ons netwerk bij universiteiten, kennisinstituten en het bedrijfsleven op zoek naar de juiste docenten die jullie team van de gewenste kennis kunnen voorzien. Aan de hand van jullie opleidingsvraag, leerbehoeften en organisatiedoelen stellen we vervolgens een cursus samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze programmamanagers of vul het formulier hieronder in. We doen je graag een passend aanbod.

Incompany aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*

Wij bewaren je persoonlijke gegevens om je te kunnen informeren over je reservering, vraag of aanmelding, en voor andere doelstellingen zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Waarom Incompany

 • Een cursus afgestemd op jullie specifieke vraagstuk
 • Direct aan de slag met eigen cases
 • Geleid door topdocenten met de meest actuele kennis
 • Op jouw locatie en jouw moment: altijd efficiënt
 • Hele team gelijktijdig bijgeschoold
 • Maatwerk mogelijk in al onze vakgebieden

Onze incompany trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een

8,0

Studieadvies nodig?

Speelt er binnen jouw afdeling of organisatie een kennisvraag waarvan je niet precies weet hoe je daarvoor de juiste kennis in huis gaat halen? PAOTM helpt je er graag bij. Op basis van jouw behoefte kijken we naar een passende cursus uit ons aanbod voor meerdere deelnemers of we helpen je met een maatwerk oplossing voor je team. Wat je vraag ook is, we helpen je graag verder.

Neem contact op

Onze docenten

 • Bouwkunde

  prof. dr. Peter Boelhouwer

  TU Delft Bouwkunde/ Management of the Built Environment (MBE)

  “Tijdens de cursus bespreken topsprekers uit de wetenschap en de praktijk de nieuwste opgaven en oplossingen op het gebied van het wonen en is ruim de gelegenheid voor een eigen inbreng.”

 • Bouwkunde

  ir. Twan Vervoort

  Peutz

  “Een unieke opleiding die bouwfysica in de volle breedte behandelt en zowel kijkt naar de bouwfysische theorie als de toepassing in de praktijk”.

 • Constructief ontwerpen

  prof. dr. ir. Raphaël Steenbergen

  TNO MEC-Bouwlab

  “Voor het nemen van beslissingen onder onzekerheid is een probabilistisch denkraam essentieel.”

 • Constructief ontwerpen

  dr. ir. Albert ten Busschen

  Ten Busschen BV

  ”Ik vind het leuk om les te geven en mensen vertrouwd te maken met een onderwerp. Maar het draagt ook bij aan mijn eigen ontwikkeling.”

 • Projectmanagement en procesmanagement

  ing. Rens van Twisk

  Van Twisk Projectmanagement

  ‘De technisch manager heeft zijn gereedschapskist vol met technische kennis, maar ook met de juiste competenties, denk aan samenwerken, je stem laten horen indien nodig, analyseren en resultaatgerichtheid.’

 • Data-analyse en programmeren

  dr. Koo Rijpkema

  Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

  “Lesgeven staat voor mij voor het delen van kennis en passie, mensen inspireren en fascineren door de toepassing van statistiek.”

 • Waterbouwkunde

  prof. dr. ir. Bas Jonkman

  TU Delft Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG)

  ”Het vakgebied blijft zich ontwikkelen, dus het is voor professionals ook zaak om daarbij met de tijd mee te gaan. Je ziet dat de regels en de richtlijnen veranderen, zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe normen voor de dijken.”

 • Waterbouwkunde

  drs. Otto Koedijk

  Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving

  “Onze cursus is een mooie combinatie van theorie en praktijk, van beleid en operatie, waarbij de laatste inhoudelijke ontwikkelingen worden meegenomen.”

 • "Top. Dit is de eerste cursus met een uitstekend hoog wetenschappelijk gehalte waar veel behoefte aan was. Veel deskundigheid van docenten. Zeer goed gevoel voor praktijksituaties bij docenten."
  Jurgen Knely
  cursist van Explosieveiligheid Tata Steel IJmuiden BV
 • "Bijzonder interessant, veel dingen om in mijn werksituatie opnieuw onder de loep te nemen. Het helpt mij erg goed in mijn functie en ik kan veel punten meenemen in mijn dagelijks werk."
  Cursist
  cursist van Explosieveiligheid Tata Steel IJmuiden BV
 • "Het was een zeer nuttige en informatieve cursus. Ik heb nu een goede basiskennis heb om verder te gaan met mijn werk."
  Elijan Fokkinga
  cursist van Data mining & predictive modeling Endress+Hauser
 • "Prettig. Professionele cursusleiders. Fijn dat er veel ruimte is voor interactie."
  Nick Montenij
  cursist van Projectbeheersing bij bouw en infrastructuur incompany deelnemer Sweco Nederland BV
 • "Educational including many examples. I did really appreciate the ability of the professor in including and adapting further examples based on the specific issues the participants are facing and trying to solve with MDA."
  Tomaso Della Vedova
  cursist van Multivariate data analysis Endress en Hauser BV
 • "Praktische invulling van de stof. Wetgeving, wetenschap en toepasbaarheid ineen."
  Frank Damman
  cursist van Explosieveiligheid Tata Steel IJmuiden BV
 • "De cursus geeft goed overzicht van theorie en een praktische insteek hoe om te gaan met explosieveiligheid."
  Anouk Enthoven
  cursist van Explosieveiligheid Siemens Audiologie Techniek BV
 • "Zeer leerzame cursus en van hoog niveau. Geënt op de praktijk en theorie van explosieveiligheid. Veel raakvlakken in mijn vakgebied."
  Paul Kierkels
  cursist van Explosieveiligheid Océ Technologies BV
 • "Waardevolle inzichten in projectbeheersing voor een niet-projectbeheerser."
  Merlijn van Beurden
  cursist van Projectbeheersing bij bouw en infrastructuur incompany deelnemer Sweco Nederland BV
 • "Prettige uitleg met praktische voorbeelden en ook met name een fijne diversiteit in de groep."
  Yarn van Bentum
  cursist van Projectbeheersing bij bouw en infrastructuur incompany deelnemer Sweco

Onze corporate partners

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren we je maandelijks per e-mail over cursussen, opleidingen, nieuws en ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden van PAOTM. Kies daarbij zelf over welke onderwerpen je informatie wilt ontvangen!

Schrijf je nu in

Download de studiegids

In de studiegids staan, naast het cursusaanbod, ook de thema’s die we komend jaar verder gaan ontwikkelen. Wil je een compleet overzicht van onze cursussen en opleidingen in jouw vakgebied(en)? Vraag de Studiegids aan en ontvang hem digitaal.