Leiderschap in de zomer

Start na je zomervakantie geïnspireerd door het programma Leiderschap in de zomer. In deze intensieve training ga je zowel op professioneel als persoonlijk vlak aan de slag met jezelf. Ga met ons mee, laat je inspireren en bekwaam jezelf verder als professional, veranderexpert en/of leidinggevende.
In ons zomerprogramma verzorgen wij vier populaire trainingen in een vierdaagse variant. Wij ontmoeten elkaar in De Ruwenberg, een prachtig landgoed ten zuiden van Den Bosch. Wij heten je van harte welkom in een ontspannen en gastvrije omgeving, met oog voor culinair genieten en volop sportmogelijkheden. Meld je aan en start op 16, 23 of 30 augustus 2021.

 
Leren over teamleiderschap, verandermanagement of jouw eigen toekomst
Samen gaan we aan de slag op het prachtige landgoed De Ruwenberg. Hier krijg jij rust, inspiratie en ruimte om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij bieden drie trainingen aan, elk heeft haar een eigen invalshoek: 


Jouw persoonlijke leervraag en casuïstiek staat tijdens de training centraal. Vanuit een brede achtergrond in theorie en praktijk zorgen de trainers voor een veilige en uitdagende leeromgeving. De trainingsonderdelen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo is er dagelijks een keuzeaanbod aan ontspannende activiteiten en zijn er veel mogelijkheden om te netwerken. Wij zorgen ervoor dat je veilig kunt trainen bij ons. De opzet is kleinschalig, met acht tot twaalf deelnemers per groep. De training bestaan voor zo’n 30% uit theorie en 70% uit de toepassing van deze theorie.


Leiderschap in de zomer bestaat uit: