Vacature Online marketeer

PAO Techniek en Management (PAOTM) in Delft organiseert cursussen en opleidingen voor ingenieurs (wo/hbo) die zich verder willen verdiepen in hun vak, zich willen verbreden of aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Voor de tijdelijke versterking van onze afdeling Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een 

ONLINE MARKETEER

Delft l 24-32 uur l hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen?

De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit vier M&C-specialisten (waarvan één coördinator), ieder actief op een eigen vakgebied. Je bent als onderdeel van dit team medeverantwoordelijk voor het in de markt zetten van onze cursussen en het creëren van meer naamsbekendheid van PAOTM. Je denkt mee over de aanpak, neemt jouw deel van de uitvoering voor je rekening en rapporteert over de resultaten.

Je hebt affiniteit met online en data gedreven marketing en zoekt naar groeikansen op dit gebied voor PAOTM. Je beheert en optimaliseert de website en het bijbehorende CMS, rolt de online en social media campagnes verder uit en start SEA-campagnes op. Je trackt campagnes in Google Analytics, richt dit goed in en rapporteert resultaten aan je M&C-collega’s en programmamanagers. Je bent aanspreekpunt voor de webbouwer, CRM-ontwikkelaar en schakelt met beide voor de optimalisatie van de XML zodat onze cursussen ook goed zichtbaar zijn op leerplatforms. Daarnaast help je bij de doorontwikkeling en implementatie van marketing automation en e-mailmarketing. 

Wat verwachten we van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting Marketing/Communicatie.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van en ervaring met online en data gedreven marketing (SEO, SEA, Google Analytics, web development, CMS, e-mail marketing, marketing automation, CRM en XML).
 • Resultaatgerichte doener; goed in plannen en organiseren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Actuele kennis van MS Office (en je maakt je gemakkelijk nieuwe software eigen).
 • Je vindt het prettig om samen te werken in een klein team, maar kunt ook heel goed zelfstandig aan de slag en neemt je verantwoordelijkheid.

Wat biedt PAOTM jou?

 • Tijdelijk dienstverband voor 24-32 uur per week van 1 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022 (ter vervanging van zwangerschapsverlof). PAOTM breidt haar cursusaanbod uit en het is onze intentie om dit tijdelijke dienstverband te verlengen bij gebleken geschiktheid. 
 • Een marktconform salaris afgeleid van de CAO-Nederlandse Universiteiten.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een eindejaarsuitkering afhankelijk van het bedrijfsresultaat van de Stichting PAOTM.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een prettige en informele werksfeer.
 • Thuiswerkmogelijkheden en werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is.

Meer over PAOTM 

Voor de ontwikkeling en organisatie van cursussen en opleidingen werkt Stichting PostAcademisch Onderwijs Techniek en Management (PAOTM) nauw samen met technische universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen en andere organisaties waar nieuwe kennis wordt ontwikkeld. Onze docenten en cursusleiders zijn leidend in hun vakgebied, waardoor onderwerpen van diverse kanten belicht worden en direct toepasbaar zijn in de praktijk. Onze cursussen zijn bij voorkeur klassikaal, interactief en in kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor diepgang en inbreng van eigen casussen. 
Je komt terecht in een klein, efficiënt team met korte communicatielijnen en goede samenwerking. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor de eindkwaliteit van onze cursussen en zijn daarom continu bezig om ons aanbod uit te breiden en onze processen te verbeteren. We zijn een stichting zonder winstoogmerk met als doel het toegankelijk maken van kennis die bij kan dragen aan het oplossen van de huidige maatschappelijke vraagstukken en andere technische uitdagingen. 

Interesse?

Stuur je reactie met motivatie en cv naar Anne van Delft via a.vandelft@paotm.nl. Voor vragen over deze vacature kun je Anne ook bellen op 06 30 07 47 61. We ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 2 augustus 2021. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 10 of 12 augustus. Binnen 48 uur krijg je een reactie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.