Menu

Vacature Medewerker M&C

Door twee aansluitende zwangerschapsverloven zijn we voor onze afdeling Marketing & communicatie op zoek naar een allround medior

Medewerker Marketing & communicatie

Wat ga je doen?

Je bent als onderdeel van de afdeling M&C mede verantwoordelijk voor de werving van cursisten en meer bekendheid van PAOTM. Je denkt mee over de aanpak, neemt jouw deel van de uitvoering voor je rekening en rapporteert over de resultaten.
Zo maak en verzend je nieuwsbrieven en verwerk je de reacties van ontvangers. In overleg met de programmamanagers zorg je voor effectieve deelname aan (vak)beurzen en maak je de bijbehorende flyers. Je zorgt voor SEO-proof content op de website en weet hoe jouw nieuwsberichten via alle kanalen optimaal effect bereiken. Relatieonderhoud (CRM) en prospecting zijn belangrijke pijlers onder ons beleid en daarvoor benader je (zowel telefonisch als per mail) relaties. 
Op basis van de resultaten van acties en je ervaring lever je in het team ook jouw bijdrage aan de doorlopende verbetering van onze marketingpraktijk. 

Wat verwachten we van jou?

  • Kennis van en ervaring met (on- en offline) marketing en communicatie.
  • Resultaatgerichte doener; goed in plannen en organiseren.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ruime ervaring met Adobe Suite (met name Indesign).
  • Actuele kennis van MS Office (en je maakt je gemakkelijk nieuwe software eigen).
  • Je vindt het prettig om samen te werken in een klein team en maar kunt ook heel goed zelfstandig aan de slag.
  • Hbo-niveau; je bent door werk of opleiding een commerciële gesprekspartner voor ingenieurs of hun leidinggevenden. Je hebt interesse in de wensen van klanten en kan deze vertalen naar oplossingen.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een prettige, informele werkomgeving bieden we een tijdelijk dienstverband voor 32 uur per week tot 1 september 2018. De intentie is om dit dienstverband een vervolg te geven door uitbreiding van ons team. Voor honorering volgen we de CAO van de Nederlandse Universiteiten. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Delft, werktijden spreken we graag in overleg met jou af. 

Interesse?

Stuur je reactie met motivatie en cv naar Pam van der Wel via p.vanderwel@PAOTM.nl. Voor vragen over deze vacature kun je Pam ook bellen op 015 - 278 46 18 (niet op donderdagen). We ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 30 september. 

Over PAOTM 

PAO Techniek en Management (PAOTM) organiseert postacademische cursussen, leergangen en opleidingen voor ingenieurs. Het overdragen van kennis en expertise doen we niet alleen. PAOTM heeft al sinds de oprichting nauwe banden met de technische universiteiten, het Koninklijk Instituut van Ingenieurs en vele bètainstellingen. Daarnaast werken we samen met toonaangevende kennis- en onderzoeksinstituten zoals TNO, Deltares, COB en SBRCURnet.
Ons team bestaat op dit moment uit twaalf personen, waaronder drie M&C medewerkers. Ga voor meer informatie over ons naar www.paotm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.