Vacature Cursuscoordinator

CURSUSCOÖRDINATOR (32 UUR)

Delft l 32 uur l mbo+/hbo werk- en denkniveau

Stichting Post Academisch Onderwijs Techniek en Management (PAOTM) zoekt per direct een praktijkgerichte Cursuscoördinator.


Krijg jij energie van het organiseren en regelen en ben je op zoek naar een functie waarin je je als enthousiaste regelaar helemaal thuis voelt?

Als Cursuscoördinator binnen onze organisatie heb je een ontzettend leuke en afwisselende rol. Samen met een klein, gezellig team draag je bij aan het toegankelijk maken van kennis voor ingenieurs.  Je werkt nauw samen met twee collega Cursuscoördinatoren om ervoor te zorgen dat de toegewezen cursussen en opleidingen van A tot Z worden georganiseerd. 

Een van de leukste aspecten van deze functie is dat je de kans krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van anderen. Door het organiseren van cursussen en trainingen zorg je ervoor dat veelal ingenieurs nieuwe kennis en vaardigheden kunnen opdoen die hen verder helpen in hun carrière of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt het coördineren van cursussen veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Dit maakt de functie zeer uitdagend en zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. De hoge waardering door cursisten voor onze persoonlijke organisatie en de opgebouwde langdurige relaties met docenten maakt het werken bij PAOTM aantrekkelijk en waardevol.

Als cursuscoördinator ben je ook de schakel tussen verschillende partijen en werk je samen met verschillende mensen. Dit maakt de functie sociaal en dynamisch. Je leert veel nieuwe mensen kennen en bouwt een netwerk op waar je nog lang profijt van kunt hebben. Ten slotte biedt deze functie ook veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Door het werken met verschillende partijen en het organiseren van cursussen en trainingen blijf je zelf ook voortdurend bijleren. 

Als jij op zoek bent naar een perfect passende baan omdat je graag samenwerkt met anderen, initiatiefrijk bent, graag veel regelt en jezelf wilt blijven ontwikkelen, dan verdien jij een plekje in ons gezellige team.

JOUW WERKZAAMHEDEN

Als Cursuscoördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende cursussen en opleidingen van PAO Techniek en Management. Je bereidt de cursus of opleiding voor in ons cursusadministratiesysteem, maakt een lesrooster op basis van het programma en onderhoudt de contacten met cursusleiders en docenten. Je regelt de locatie inclusief de catering en eventuele excursies. Tevens zorg je ervoor dat de cursisten het juiste cursusmateriaal ontvangen. 

Op de cursusdag zelf ontvang je waar mogelijk de cursusleiders, docenten en cursisten op locatie en controleer je of de locatie in orde is. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en functioneren van de audiovisuele middelen en ondersteunt de cursusleiders en docenten waar nodig. Kortom, je zorgt ervoor dat de cursusdag succesvol wordt opgestart en dat alles voor iedereen op rolletjes verloopt.

Na afloop van de cursus verzorg je de financiële afhandeling van honoraria en reiskosten van docenten en cursusleiders. Je verstuurt eventuele nagekomen syllabi en/of presentaties naar de cursisten. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en verzenden van de cursusevaluatie.


JOUW PROFIEL

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de functie van management assistent of event assistente;
 • Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal, voldoende mondelinge beheersing van de Engelse taal;
 • Je hebt een goede beheersing van MS Office;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Je bent een echte duizendpoot en regelaar;
 • Je bent secuur, assertief en durft te vragen;
 • Je bent extravert en sensitief en kunt goed met verschillende mensen overweg;
 • Je bent flexibel in werkdagen.

WAT BIEDT PAOTM JOU?

 • Dienstverband voor 32 uur per week;
 • Een marktconform salaris (schaal 7-8) afgeleid van de CAO-Nederlandse Universiteiten (€ 2.471 – € 3.764 voor een voltijd aanstelling) plus 8% vakantiegeld;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende opleidingsmogelijkheden;
 • 35 vakantiedagen voor een voltijd aanstelling;
 • Een eindejaarsuitkering afhankelijk van het bedrijfsresultaat van de Stichting PAOTM;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Thuiswerkmogelijkheden en werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is.

INTERESSE?

Deze vacature staat open voor iedereen die zich in het profiel herkent. Beschik jij over het gevraagde talent, of beschik je nog niet over alles wat we vragen, maar denk je wel dat jij de beste kandidaat bent? Wil jij werken in een klein, efficiënt en gezellig team met korte communicatielijnen en een goede samenwerking?  Dan ontvangen wij heel graag jouw curriculum vitae met motivatie. Dit kun je sturen naar Lisette Hofland l.hofland@paotm.nl

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Neem hier een kijkje wie je toekomstige collega's worden.

Meer over PAOTM

PAO Techniek en Management (PAOTM) in Delft organiseert cursussen en opleidingen voor ingenieurs (wo/hbo) die zich verder willen verdiepen in hun vak, zich willen verbreden of aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Hiervoor werken we nauw samen met technische universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen en andere organisaties waar nieuwe kennis wordt ontwikkeld. We zijn een stichting zonder winstoogmerk met als doel het toegankelijk maken van kennis die bij kan dragen aan het oplossen van de huidige maatschappelijke vraagstukken en andere technische uitdagingen. Bij PAOTM zijn we met elkaar verantwoordelijk voor de eindkwaliteit van onze cursussen en daarom continu bezig om ons aanbod uit te breiden en onze processen te verbeteren.