Menu

Vacature Commercieel relatiebeheerder

Omdat we contact met klanten erg belangrijk vinden, willen wij onze afdeling Marketing & communicatie uitbreiden met een 

Commercieel relatiebeheerder

Wat ga je doen?

Jouw taak is het ontwikkelen en acquireren van klantrelaties. Je benadert (zowel telefonisch als per mail) actief klanten: technici, afdelingshoofden en HRM-functionarissen. Je bouwt aan goede relaties door je gesprekken voor te bereiden, te luisteren naar de wensen van klanten en deze te vertalen naar oplossingen. Je ervaringen deel je via ons CRM-systeem en maar ook direct met je M&C-collega’s en programmamanagers.

Je bent als onderdeel van de afdeling M&C mede verantwoordelijk voor de werving van cursisten en meer bekendheid van PAOTM. Op basis van de resultaten van jouw acties en de reacties van relaties lever je jouw bijdrage aan de doorlopende verbetering van onze marketingpraktijk.

Wat verwachten we van jou?

  • Een ‘doener’ met vriendelijke, overtuigende persoonlijkheid.
  • Je bent klantgericht, maar verliest het commerciële doel niet uit het oog.
  • Hbo-niveau; je bent door werk of opleiding een serieuze gesprekspartner voor ingenieurs of hun leidinggevenden. Kennis van de wereld van techniek is een duidelijke pré.
  • Goede communicatie- en organisatievaardigheden.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal.
  • Ervaring met telefonische acquisitie.
  • Actuele kennis van Microsoft Office (en je maakt je gemakkelijk nieuwe software eigen).
  • Je vindt het prettig om samen te werken in een klein team maar kunt ook heel goed zelfstandig aan de slag.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een prettige, informele werkomgeving bieden we een dienstverband voor minimaal 20 en maximaal 24 uur, verspreid over 4 of 5 dagen. In eerste instantie voor een jaar maar de intentie is om deze vervanging een vervolg te geven. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Delft, werktijden spreken we graag in overleg met jou af.
Voor honorering volgen we de CAO van de Nederlandse Universiteiten. 

Interesse?

Stuur je reactie met motivatie en cv naar Pam van der Wel via p.vanderwel@PAOTM.nl. Voor vragen over deze vacature kun je Pam ook bellen op 015 - 278 46 18 (niet op donderdagen). Omdat telefonisch klantcontact in deze functie belangrijk is, doen we de eerste kennismaking graag telefonisch. We ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 30 september. 

Over PAOTM 

PAO Techniek en Management (PAOTM) organiseert postacademische cursussen, leergangen en opleidingen voor ingenieurs. Het overdragen van kennis en expertise doen we niet alleen. PAOTM heeft al sinds de oprichting nauwe banden met de technische universiteiten, het Koninklijk Instituut van Ingenieurs en vele bètainstellingen. Daarnaast werken we samen met toonaangevende kennis- en onderzoeksinstituten zoals TNO, Deltares, COB en SBRCURnet.
Ons team bestaat op dit moment uit twaalf personen, waaronder drie M&C medewerkers. Ga voor meer informatie over ons naar www.paotm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.