‘Het gaat altijd anders dan je denkt’

ma 15 april 2019

Op donderdag 18 april organiseert Platform WoW een webinar over het ontwikkelen en begeleiden van resultaatgerichte groepssessies, ter gelegenheid van de publicatie van het praktijkboek faciliteren ‘Het gaat altijd anders dan je denkt!’ Onder leiding van auteurs Job van den Berg, leading professional bij Strategy & Management Consultants van Royal HaskoningDHV en Anita Mulder, trainer en (team)coach van leertrajecten voor professionals, en tevens een van de cursusleiders van onze training Werksessies ontwerpen, voorbereiden en leiden.

Als professional wordt er in je werk niet alleen een beroep gedaan op je inhoudelijke deskundigheid, je vervult ook allerlei rollen (projectleider, adviseur) die heel andere competenties van je vragen. Een van die rollen is die van facilitator/begeleider van (kleine of grotere) team- en groepsbijeenkomsten. Het faciliteren van inspirerende, resultaatgerichte groepssessies is een vak apart dat je niet zo zeer op school en uit de boeken leert, maar al doende in de praktijk. Het webinar reikt een ‘kompas’ voor de facilitator aan en gaat in op de groepsdynamiek.

Inschrijven voor het webinar kan, tot 18 april 10:30 uur, hier. Heeft het webinar je na afloop geïnspireerd hands on aan de slag te gaan met jouw eigen leerdoelen? Schrijf je dan in voor de eendaagse training Werksessies ontwerpen, voorbereiden en leiden, waarbij het onlangs gepubliceerde boek is inbegrepen.

None

Deel deze pagina