Menu
nieuws

Eenvoudig managen van complexe projecten

Dutch Summit en PAO Techniek en Management nodigen u uit om op 18 april 2017 deel te nemen aan haar congres Eenvoudig managen van complexe projecten. In dit congres staan programmasturing en de professionalisering van opdrachtnemer- en opdrachtgeverschap centraal.

Complexiteit vereenvoudigen

Het aanleggen en beheren van (spoor)wegen, energiecentrales, windparken en chemische clusters zijn voorbeelden van complexe projecten. Tegelijkertijd zijn ze van groot belang voor de Nederlandse economie. Hoe is deze complexiteit te vereenvoudigen? Wij vinden het tijd om hierover van gedachten te wisselen. Op het congres delen experts hun waardevolle kennis en ervaringen en deelnemers worden uitgenodigd om mee te discussiëren.

Het doel van het congres is het delen van oplossingen voor het eenvoudig managen van complexe projecten in de sectoren bouw, infrastructuur, energie en chemie. Verschillende projectfasen komen hierbij aan bod. Verder is het congres de plek waar partijen elkaar kunnen ontmoeten om samenwerking te stimuleren.

Ontmoeten wij u op 18 april in Lunteren?

Via de site van Dutch Summit kunt u zich voor het congres aanmelden.

 

Naar overzicht