Congres Kostenbesparing door samenwerking in de bouw en infra

Dutch Summit en PAO Techniek en Management nodigen je van harte uit om op 5 juni a.s. deel te nemen aan het congres Kostenbesparing door samenwerking in de bouw en infra.

Samenwerking is de sleutel voor kostenbesparing
Bouw- en infraprojecten worden momenteel geplaagd door kosten- en tijdsoverschrijding. Maar wat is hier de reden van? En nog belangrijker, hoe kunnen we dit probleem oplossen? Dutch Summit en PAO Techniek en Management zijn ervan overtuigd dat de oplossing ligt in een goede samenwerking. Niet alleen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in alle fasen van een bouw- of infraproject, maar ook binnen organisaties zelf. Daarbij zijn afspraken over verantwoordelijkheden, het anders denken, een goede kennisinfrastructuur, innovatieve contractvormen en een zorgvuldig doordacht aanbestedings- en ontwerpproces van groot belang. Genoeg kansen dus om samenwerking én kostenbesparing aan te grijpen!

Wat leer je?
Het doel van het congres is het bieden van handvatten voor kostenbesparing en samenwerking. Tijdens deze interactieve dag worden kennis en ideeën uitgewisseld vanuit verschillende invalshoeken:

 • Samenwerking door de keten;
 • Kennis als basis voor samenwerking;
 • Contractvormen gericht op samenwerking en kostenbesparing.


Verder is er veel ruimte voor de inbreng van de deelnemers zelf tijdens de interactieve sessie. Het congres wordt afgesloten met een netwerkborrel. Zo kan je direct (het gesprek over) samenwerkingen aangaan.

Keynote sprekers

 • Wanneer samen te werken? Aanbesteden, tenderen, gunnen, ontwerpen, bouwen, opleveren of beheren en onderhouden en/of stakeholdermanagement
  Ir. Jil Ligterink (directeur Volker Infra)
   
 • Kennis als basis voor samenwerking: RWS-Ontwerpt
  Ir. Simone Hellebrand (RWS-Ontwerpt, Rijkswaterstaat)
   
 • Innovatiegericht inkopen dwingt tot samenwerking
  Drs.ir. Floris den Boer (Manager Innovation Procurement bij Pianoo)


Profiteer tot 31 maart van korting
Wil je in één dag meer leren over samenwerking en kostenbesparing in de bouw en infra? Meld je dan aan voor dit congres. Schrijf je voor 31 maart in en profiteer van een vroegboekkorting van € 50,-.

Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod via de nieuwsbrief
In onze nieuwe contractmanagement leerlijn die in september van start gaat, is volop aandacht voor de actuele ontwikkelingen in het werkveld van contractmanagers. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

None

Deel deze pagina