Maatregelen Corona

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 23 maart 2020, zijn wij genoodzaakt alle cursussen tot en met 31 mei 2020 uit te stellen. We vinden dit zeer spijtig, maar het belang van ieders gezondheid staat voorop. Sommige cursussen gaan alsnog door als online cursus. Hierover word je per cursus geïnformeerd.

Heb je je inschreven voor een cursus t/m 31 mei?
Dan ontvang je spoedig bericht van ons. Wij zijn met onze cursusleiders en docenten in gesprek om een nieuwe datum te plannen voor de cursus. Zodra dit bekend is, zullen we je hierover berichten. 

Wat gebeurt er met de cursussen na 31 mei?
Deze gaan vooralsnog gewoon door. We houden de actuele adviezen van de Rijksoverheid in de gaten. Het kan echter zo zijn dat een cursus verplaatst moet worden als er nieuwe maatregelen worden afgekondigd. Als dit het geval is, dan zullen wij je daar zo snel mogelijk over informeren. 

Ik heb de cursus al betaald. Krijg ik mijn geld terug?
Alle cursussen tot en met 31 mei worden verplaatst naar later in het jaar. Je inschrijving wordt dus omgezet naar de nieuwe datum. Mocht deze datum je niet schikken, dan krijg je je geld terug.

Houd onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken. Bij vragen kun je contact opnemen via 015 278 46 18 of info@paotm.nl.

None